Oller_Abogado_Penal_Barcelona_Banner_11

Sobre Oller Advocats / La nostra signatura

Oller Advocats i Assessors gaudeix d’una trajectòria professional de més de 50 anys en el sector jurídic i d’assessoria empresarial, desenvolupant sempre la seva activitat al Via Laietana, 48-A, 1º 3ª de Barcelona (al costat de la Plaça Catalunya).

El creador d’aquesta firma va ser D. Jose Oller Marbá i en l’actualitat continua amb aquesta activitat professional des de 1991 Mario I. Oller Donzel, amb una dilatada experiència professional en defensa dels interessos de persones físiques i jurídiques en el sector de l’advocacia.

Com és lògic, l’empresa gaudeix d’altres professionals que es dediquen a assessorar i aconsellar a clients en tot l’espectre dels seus negocis essencials i aspectes legals, com podria ser l’assessoria per a empreses, particulars i PIMES.

La nostra activitat es basa en els principis de treball en equip, col·laboració i compromís amb el client, que és atès directament per un professional amb anys d’experiència, que serà en definitiva la persona que el solucionarà la seva problemàtica.

Aquest despatx desenvolupa el seu valor des d’una clara filosofia d’atenció propera i personal per a cada cas, tractant tots ells amb la mateixa intensitat independentment de la seva complexitat i responent cada consulta amb serietat, aportant confiança i seguretat.

El nostre compromís és sòlid i encaminat a aconseguir els èxits més avantatjosos per als nostres clients, anticipant-nos a les seves necessitats. Utilitzem els nostres coneixements per obtenir la millor negociació per als nostres clients ja que, en moltes ocasions, és millor conciliar mitjançant estratègies legals, de vegades innovadores i d’èxit, que iniciar un procediment judicial.

Oller Advocats i Assessors al gaudir d’una experiència professional i antiguitat de tants anys, és una garantia de la dedicació i compromís durador dels professionals que composen el gabinet.

Mario Ignacio Oller Donzel · Col. de ICAB 18.445

 

Contacta amb nosaltres