Òn estem

Oller Advocats i Assessors es troba situat al centre de la ciutat de Barcelona al costat de la Plaça de Catalunya, corresponent al districte de Ciutat Vella, concretament a Via Laietana, 48-A, 1º 3ª.

oller_abogados_mapa
boto_com_arribar

oller_abogados_barcelona_on_estem

Contacti amb nosaltres

Contacti amb nosaltres per demanar els nostres serveis especificant les seves necessitats concretes. Rebrà resposta en el termini màxim de 48 hores.

Mario Ignacio Oller Donzel · Col. de ICAB 18.445

Telèfons: 610 354 461 / 93 318 39 34

Per favor, ompli el següent formulari de contacte:

El seu nom (requerit)

El seu e-mail (requerit)

El seu missatge

He llegit i accepto la política de privacitat (Requerit)

SiNo
Estic d'acord amb l'enviament de comunicacions comercials

Accepto expressament i dono el meu consentiment perquè la comunicació enviada quedi incorporada a un fitxer del que és responsable OLLER ADVOCATS. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD ), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i / o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a la Via Laietana, 48-A, 1º 3ª de Barcelona o mitjançant un correu electrònic a info@oller-abogados.es